Tečaji za predšolske in šolske otroke

“Otroci so naše največje bogastvo, zato moramo z njimi tudi tako ravnati.”

 

PLESNI MIX (3,5 – 9 let)

Naučimo se osnov jazz-a, hip hop-a, diska, pop-a, plesov v parih, folklore, zumbe in baleta  v ritmih aktualnih glasbenih skladb. Ker pa je ples tudi šport, pa je potrebno pred vsakim plesnim gibanjem ogreti tudi vse mišice in sklepe, da ne pride do kasnejših poškodb. Pozabiti pa ne smemo tudi na sproščanje in raztegovanje mišic po sami vadbi. Za nas je pomembno ogrevanje in priprava vašega otroka na gibanje prav tako kot kvalitetna izvedba plesnega koraka. Vse to pa se predstavi v obliki zabave. Po zaključenem semestru pa sledi nastop.

Ples je zabava in naj to tudi ostane, ne glede nato ali smo šele začeli plesati ali pa že tekmujemo. Naj se zabava prične!

PRAVLJIČNA JOGA ZA OTROKE (2,5 – 6 LET)

Otroci v predšolskem obdobju ljubijo pravljice, glasbo, petje in gibanje in vse to združuje Pravljična joga. Pravljična joga je igra in vadba, ki upošteva vse jogijske principe. Otroci spoznavajo svojo telo, naučijo se preprostih jogijskih asan, preprostih dihalnih tehnik ter se ob tem tudi zelo zabavajo. Pravljična joga poudarja nenasilen  in spoštljiv odnos do sveta, soljudi in samega sebe, poudarja prisotnost v danem trenutku. Otroci so naravni jogiji – dihajo globoko, njihova telesna drža je pravilna, telesa so prožna, njihov odnos do življenja pa je popolnoma odprt. Zanima jih samo ta trenutek in s Pravljično jogo si želimo spodbuditi, da bi to ohranjali čim dlje v življenju.

VALETA

Organiziramo tudi PLESNI VENČEK ZA DEVETOŠOLCE. Vabljeni na Valeto.
Ples je zabava in naj to tudi ostane, ne glede nato ali smo šele začeli plesati ali pa že tekmujemo. Naj se zabava prične.

Dodatne informacije in prijave na info@prostyle.si 
ali preko telefonske številke 070/ 298 450

Za pregled vseh terminov kliknite tukaj