Vadba za ženske in moške

ZUMBA

Prostyle Zumba ples
Zumba je dinamična in razburljiva plesna vadba ob eksotični latinskoameriški glasbi. Koreografije se menjajo med počasnimi in hitrimi ritmi s ciljem oblikovati in ojačati vaše celotno telo.  Zumba je nezapleten skupek krepilnih vaj in enostavnih plesnih korakov. Ob seksi in energičnih latinskoameriških ritmih ustvarja vzdušje razgretega plesišča. Pozabili boste na vsakdanji stres in le uživali. Zumba je namenjena vsem, ne glede na starost ali plesno predznanje – vabljeni so vsi, ki se želijo sprostiti ob dobri glasbi ter hkrati oblikovati svoje telo.

LATINO LADIES

LATINO LADIES
LATINO LADIES – nimate plesnega partnerja? Ni ovir, pri nas poskrbimo tudi za to. Solo učenje Angleškega ali Dunajskega valčkaCCCSwinga, Foxtrota,… Rumbe ali Kavbojskega plesa (country line dance), Sirtaki,… to je tačaj TAČAJ za vas. Latino ladies je skupinska izvedba plesov v dvoje, plesov v krogu in linijskih plesov. Vodena plesna vadba poteka 60 minut. Vadbo pričnemo s kratkim ogrevanjem in nadaljujemo v raznovrstnih ritmih.

PROSTYLE24FIT


FUNKCINALNA VADBA /L10/ – PAMETNA VADBA, UPORABNA VADBA – vadba z lastno težo. Obdelava vseh mišičnih skupin. Nova dimenzija vadbe za razvijanje mišične moči in drugih motoričnih sposobnosti kot so vzdržljivost, hitrost, koordinacija, ravnotežje in gibljivost. Naučimo se pravilnega ogrevanja, stretching,… Vsak dela po svojih sposobnostih, tako da je primerna za vsakogar. Funkcinalna vadba je zelo raznolika vadba, ki se širše približa posamezniku. V sklopu vadbe, imate možnost izkoristiti osebno posvetovanje s trenerji (individualne vaje, sprememba življenskega stila, prehrambene navade). Spremenite svoje navade in uživajte v življenju!

Dodatne informacije in prijave na info@prostyle.si
ali preko telefonske številke 070/ 298 450.

Za pregled vseh terminov kliknite tukaj