Tečaj družabnega plesa

Ta slika ima prazen alt atribut; ime datoteke je DSC08067_p-1024x576.jpg

Družabni plesi združujejo standardne in latinsko-ameriške plese. Ples je prepletanje elegance, družabnosti, spoznavanja samega sebe in zaznavanje okolice v popolnoma drugi dimenziji.

Program

Tečaj družabnega plesa je razdeljen na razrede, glede na leto plesanja (npr.: 1.,2.,3.,4. razred in nato plesni mojstri).

1. letu učenja spoznamo naslednje plese: ANGLEŠKI VALČEK, DUNAJSKI VALČEK, FOXTROT, CHA CHA CHA, SAMBA, RUMBA, JIVE, SWING, MAMBO, SALSA, BACHATA, TANGO, MERENGUE, POLKA, ter nekaj skupinskih plesov kot npr.: MERENGUE, KAVBOJSKA POLKA, SIRTAKI in še kakšen drug FOLKLORNI PLES

2, 3, in 4. letu se ti plesi nadgrajujejo in pridobivajo na plesnem izgledu; vsak ples ima svojo zgodbo in mi se naučimo to zgodbo pripovedovati. Plesni korak in samo gibanje telesa sta naša pripovedovalca. Spoznamo pa tudi španski ples PASO DOBLE in standardni ples QUICKSTEP in SLOWFOX. Za popestritev pa tudi nekaj skupinskih plesov.

Kot plesni mojstri pa ste že pripovedovalec zgodbe; vendar se učenje nikoli ne konča, vedno se najde še kakšna skrivnost, ki zahteva vašo pozornost.

Užitek v plesu je ena najlepših ekstaz v življenju. Pozabite na vsakodnevne skrbi in se nam pridružite v svetu plesa.