Vadba za ženske in moške

LATINO LADIES – plesna vadba

Ta slika ima prazen alt atribut; ime datoteke je IMG_2154-1024x683.jpg

LATINO LADIES – nimate plesnega partnerja? Ni ovir, pri nas poskrbimo tudi za to. Solo učenje angleškega ali dunajskega valčka, cha-cha-cha, swinga, foxtrotasalse, bachate, sambe, rumbe, merenguekavbojskega plesa (country line dance), sirtakija – gotovo se najde nekaj za vas.

Latino ladies je skupinska izvedba plesov v dvoje, plesov v krogu in linijskih plesov. Vodena online plesna vadba poteka do 60 minut. Vadbo pričnemo s kratkim ogrevanjem in nadaljujemo v raznovrstnih ritmih.

PROSTYLE24FIT – vadba za vsakogar

Ta slika ima prazen alt atribut; ime datoteke je DSC09875_p-1024x684.jpg

FUNKCIONALNA VADBA – vadba z lastno težo in pripomočki.

Nova dimenzija vadbe za razvijanje mišične moči in motoričnih sposobnosti kot so vzdržljivost, hitrost, koordinacija, ravnotežje in gibljivost, ter za ohranjanje zdravja. Je raznolika in primerna za vsakogar, saj vsak dela po svojih zmožnostih. Med vodeno vadbo se učimo pravilnega ogrevanja, raztezanja in se posvetimo vsem mišičnim skupinam.

Vadbo je mogoče nadgraditi z individualno prilagojenim programom, ki vključuje posvetovanje o prehrani, online delavnice, meritve telesne sestave in dnevno spremljanje napredka pod vodstvom mentorja.

Dodatne informacije in prijave na info@prostyle.si
ali preko telefonske številke 070/ 298 450.